Drop Down Menus CSS Drop Down Menu Pure CSS Dropdown Menu

29 Αυγ 2013

PHOTOSHOOTS: Interview Σεπτ.'13. 7 Διαφορετικά εξώφυλλα 7 Τop Models!Δείτε τι λένε επτά super models για τα χρόνια που έχουν περάσει στο modeling. Επτά γυναίκες που κατάφεραν όχι μόνο να γίνουν γνωστές αλλά και αν έχουν διάρκεια μιλούν με ειλικρίνεια για το πώς το αντιμετώπισαν αλλά και για το πώς αντιμετωπίστηκαν οι ίδιες!
Interview:
Άνοιξες το σόου του οίκου Versace τον περασμένο Ιούνιο - 26 χρόνια μετά από το ξεκίνημα σου που έγινε με τον συγκεκριμένο οίκο. Ένιωσες το ίδιο στα backstage όπως ένιωσες πριν χρόνια?
Naomi Campbell:                           
Για μένα, σίγουρα. Δεν το έκανα για 14 χρόνια, και έτσι έπρεπε να κρατήσω κρυφή την εμφάνιση μου για αρκετούς μήνες. Όταν μπήκα μέσα για να κάνω την πρόβα μου, ένιωσα σα να βρισκόμουν με την οικογένεια μου ξανά, σα να μην είχε χαθεί η αγάπη. 
Η Donatella και η Allegra –όπου είχε τα γενέθλια της- αλλά και όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζω τόσα χρόνια. Ήταν πολύ συγκινητικό. Πάντα ευχόμουν να μπορούσα να κάνω ακόμα μια φορά κάτι με τον οίκο Versace

Interview:
Τώρα είσαι 29. έχεις καθόλου εκπλαγεί που κάνεις το modeling τόσο πολύ καιρό?
Daria Werbowy:
Μερικές φορές εκπλήσσομαι που είμαι μοντέλο και οι άνθρωποι εκπλήσσονται που είμαι εμφανίσιμη. Έχω περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις για το τι κάνω και το λόγο που το κάνω – δεοντολογικά και ηθικά. Βασανίστηκα γι αυτό, ειδικά στην αντιμετώπιση της επιτυχίας και των χρημάτων. Απλά έπρεπε να μάθω να το αντιμετωπίσω σαν επάγγελμα, σε αντίθεση με το να αναγνωρίσω τον εαυτό μου σαν μέρος αυτής της βιομηχανίας. Άπλα σκέφτηκα, εντάξει, αυτή είναι η ευκαιρία μου να μάθω να καταλάβω και να γνωρίσω ανθρώπους. Παρόλαυτά, είμαι σκορπιός και είμαι αρκετά ανταγωνιστική. Εάν είναι κάνω κάτι, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Θα δώσω τα πάντα σε αυτό.

Interview:
Πραγματικά ήσουν το πρώτο μοντέλο που ήσουν αποδεκτή σε κάθε παιδί να μπεις ως αφίσα στον τοίχο του δωματίου του – straight κορίτσια, gay κορίτσια, straight αγόρια, gay αγόρια. Όλοι είχαν μια Kate Moss και όλοι συμφωνούσαν ότι ήσουν όμορφη. Εσύ πριν μπεις στο επάγγελμα, ποιον είχες σε αφίσα στο δωμάτιο σου στο Croydon?
Kate Moss:
Είχα τον David Bowie και τον Rob Lowe. Είχα αγόρια. Αλλά γνώρισα μια φίλη που είχε την Linda Evangelista στον τοίχο της. Αυτές τις διάσημες φωτογραφίες του Peter Lindbergh.

Interview:
Απλά έκανες μια καμπάνια εσωρούχων για τον Calvin Klein, μια εταιρεία που είχες μια μακρά συνεργασία για πολλά χρόνια. Έπειτα, έκανες επίσης μόνο την καμπάνια για τον Jason Wu, έναν νεαρότερο σχεδιαστή. Πως νιώθεις να δουλεύεις αυτά τα διαφορετικά projects τώρα?
Christy Turlington:
Ενώ δεν έχω δουλέψει ως full-time μοντέλο για περίπου 20 χρόνια, πάντα διατηρούσα λίγες σχέσεις. Ο Calvin και η Maybelline είναι οι δυο μεγαλύτερες. Είμαι κολακευμένη από τις προτάσεις που δέχομαι, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει καμία στρατηγική στον τρόπο που δέχομαι να κάνω πράγματα αυτές τις ημέρες. Εάν είμαι σε καλή διάθεση και έχω τον χρόνο, είμαι περισσότερο από διατεθειμένη να το σκεφτώ. Επίσης συχνά ο φωτογράφος και η όλη ομάδα είναι σημαντικοί παράγοντες. Έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά για την καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein, γιατί ήξερα ότι θα έμπαινε παντού- και δεν ήμουν σίγουρη εάν ήθελα να με βλέπω παντού με τα εσώρουχα μου τώρα που είμαι μητέρα. Αλλά γνώριζα ότι οι φωτογραφίες θα ήταν καλόγουστες και μου άρεσε η ιδέα ότι θα συνέχιζα τη σχέση μου με την εταιρεία που μεγάλωσα. 
Η καμπάνια του Jason Wu ήταν τελείως διαφορετική. Εργάστηκα περισσότερο με τον Inez και τον Vinoodh παρα με οποιονδήποτε φωτογράφο τα τελευταία 12 χρόνια, και εμπιστεύομαι την οπτική τους και το ένστικτο τους. Ξέρω ότι οι φωτογραφίες θα είναι όμορφες και πως η μέρα θα περάσει ομαλά. Ανησυχούσα που θα έκανα δυο fashion campaigns την ίδια χρονική περίοδο, και όταν μου έγινε η πρόταση για τον Jason Wu, μόλις είχα κάνει την φωτογράφιση για την Prada με τον Steven Meisel, και τα παιδιά μου βρίσκονταν στην τελευταία σχολική εβδομάδα. Αλλά εν τέλει είμαι χαρούμενη που συμφώνησα. Οι άνθρωποι δείχνουν ότι πραγματικά τους αρέσει.

Interview:
Εάν δεν είχες γίνει μοντέλο τι πιστεύεις ότι θα έκανες αντ'αυτού?
Amber Valletta:
Έχω σκεφτεί πως θα έκανα πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή ήθελα να γίνω αρχαιολόγος, αλλά τότε ήμουν παιδί. Ήθελα να γίνω κοινωνικός λειτουργός. Πραγματικά δε νομίζω ότι είχα κάποια ιδέα. Δεν έχω ιδέα τι θα μου συνέβαινε εάν δεν είχα γίνει μοντέλο. Δεν ξέρω εάν θα είχα βγει ποτέ έξω από την Οκλαχόμα. Ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησαν να συμβαίνουν αυτά για μένα και συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να ζω από αυτό. Μετά το πρώτο μου καλοκαίρι ως μοντέλο, γύρισα σπίτι με τόσα χρήματα όσα έβγαζε η μητέρα μου σχεδόν ύστερα από έναν χρόνο δουλειάς- και έλειπα για σχεδόν δυο μήνες. Απλά αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία κι αν δεν τα κατάφερνα, θα πήγαινα στο κολέγιο.

Interview:
Τόσες πολλές φωτογραφίσεις μόδας – ειδικά σήμερα- έχουν να κάνουν με την εικόνα, με το τελικό προϊόν. Αλλά τι είναι για σένα το πιο απολαυστικό κομμάτι όλο αυτού? Είναι να βλέπεις την εμβληματική φωτογραφία? Είναι η διαδικασία?
Stephanie Seymour:
Μα είναι πάντα η διαδικασία. Ξέρω πως πλέον μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα με τους υπολογιστές, έτσι το να δημιουργηθεί μια εικόνα έχει αλλάξει ως διαδικασία. Αλλά χωρίς την διαδικασία, δεν πιστεύω πως μπορεί να έχεις το προϊόν του φωτογράφου οπού θα είναι αξέχαστο. Αλλά στα πλαίσια του να κάνει κάποιες αλλαγές πριν το τελικό αποτέλεσμα, ο Dick έκανε όλα τα παραπάνω επίσης – αλλάζοντας κεφάλια και διάφορα άλλα – πολύ πριν τους υπολογιστές. 

Interview:
Κράτησες ποτέ ημερολόγιο τον πρώτο καιρό που ήσουν μοντέλο?
Linda Evangelista:
Κρατούσα ημερολόγιο στο ξεκίνημα μου. Είχα την ατζέντα μου με τα ραντεβού μου, και συνήθιζα να βάζω Polaroids μέσα του από τις φωτογραφίσεις και έγραφα κάποια σημείωση. Αυτό κράτησε περίπου δυο χρόνια. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου σκέφτηκα πως δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή, και το σκέπτομαι κάθε μέρα από τότε. 
Και πρόσφατα με ρώτησε “πότε έχασα το πρώτο μου δόντι” και το είπα “δεν θυμάμαι.” (γέλια)


Δεν υπάρχουν σχόλια :