Drop Down Menus CSS Drop Down Menu Pure CSS Dropdown Menu

7 Αυγ 2012

ΤΣΑΝΤΕΣ: Peek A Boo Fendi bag. Ερωτεύσιμη! Άλλο ένα αντικείμενο πόθου!
Η αλήθεια είναι πως οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία μου! 
Πιο μικρή οι τσάντες ήταν πιο αγαπημένες μου από τα παπούτσια, μεγαλώνοντας όμως τα παπούτσια πήραν την θέση τους και βρίσκονται στην κορυφή, και με μικρή διαφορά ακολουθούν οι τσάντες.


Μάλιστα κάποια χρόνια πίσω που το στυλ μου ήταν πιο αθλητικό, πιο απλό και πιο κοριτσίστικο, και όταν λέω κοριτσίστικο εννοώ την πραγματική έννοια, όπως ντυνόμασταν τότε και όχι όπως δυστυχώς ντύνονται πλέον τα περισσότερα κορίτσια. Κι φυσικά εννοώ το γνωστό μικρομέγαλο look, που δεν ξεγελάει κανέναν, τουλάχιστον όχι για πολύ! 
Αλλά ευτυχώςτότε ήταν διαφορετικά και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να είμαστε με τις παρέες μας και απλά φορούσαμε ένα τζιν ένα T shirt και αθλητικά.
Ούτε λόγος για αξεσουάρ μη σας πω ούτε καν γυαλιά ηλίου δεν φορούσαμε.
Αλλά μετά μεγάλωσα και ξεκίνησαν να με τραβάμε όλα αυτά που τραβάνε τις περισσότερες!
Κάποιες φόρες θυμάμαι, όταν ξεκίνησα να βλέπω κάποια επεισόδια του sex and the city, ετών 20 πάνω κάτω, αναρωτιόμουν πως το κάνει όλο αυτό με τα παπούτσια η Carrie? Μα είναι καμία γυναικά έτσι? Πως δηλαδή μπορεί και έχει τόσα παπούτσια αφού δεν τις χρειάζονται όλα και τι τα θέλει και δεν τα βαριέται και σιγά, καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει τόσα και ευτυχώς που δεν είμαι έτσι.  Αχ και να ξέρα! Τελικά μεγαλώνοντας όντως αλλάζεις. Σε κάποια πράγματα!
Έτσι λοιπόν παπούτσια και τσάντες είναι το φετίχ μου, και φυσικά ο παράδεισος των φιλών μου αφού αγαπώ να τους δημιουργώ outfits από την γκαρνταρόμπα μου όποτε χρειάζεται!

Πρίν κάποια άρθρα είχα μιλήσει για τα αγαπημένα μου παπούτσια, ποια δηλαδή καλό είναι να έχουμε, πριν αγοράσουμε κάποια που απλά είναι στην μόδα ή συνδυάζονται με ένα συγκεκριμένο ντύσιμο ή μας "χτύπησαν" στο μάτι. 
Γιατί κι εγώ όταν ξεκίνησα την συλλογή μου, η αλήθεια είναι πως είχα αγοράσει κάποια που τώρα είναι ξεχασμένα στα κουτιά τους και φορεμένα ελάχιστες φόρες.
Τώρα ήρθε η ώρα για τις τσάντες!
Ακριβές και οίκου μεν αλλά καλό να τις γνωρίζει κάθε girl που θέλει να είναι ενημερωμένο!
Είχα ξεκινήσει προ ήμερων με την Celine luggage bag, τώρα ήρθε η ώρα της Fendi και πιο συγκεκριμένα του μοντέλου Peek A Boo!

Πρωτοεμφανίστηκε το 2009 και δεν νομίζω να σταματήσει να βγαίνει ποτέ!
Γιατί πολύ απλά αγαπήθηκε, συγκεκριμένα λατρεύτηκε από τόσες γυναίκες που ήδη έχει γίνει κλασσικό κομμάτι του οίκου!
Βγαίνει σε πολλά χρώματα, υφάσματα και το μέγεθος της σε μικρό μεσαίο και μεγάλο!
Οπότε και η τιμή της διαφοροποιείται ανάλογα με την επιλογή.
Αλλά το σχέδιο είναι αυτό που την κατατάσσει σε ένα κλασσικό κομμάτι που όμως είναι και μοντέρνο και μπορεί να κρατηθεί από όλες τις ηλικίες και να δείξει κλασσική αλλά όχι "μεγαλίστικη".
Ακόμα και το παιχνιδιάρικο της όνομα, εμπνευσμένο από το αγαπημένο παιδικό παιχνίδι, της δίνει ένα plus!
Πιθανότατα βαφτίστηκε έτσι επειδή φαίνεται σαν να έχει άλλη μια τσάντα μέσα της!
Ανοίγει πολύ εύκολα κι από τις δυο πλευρές, μπροστά και πίσω δηλαδή, με ενα μεταλλικό κούμπωμα, και οταν ανοιχτεί από μέσα ξεπροβάλει το κομμάτι που βρίσκεται το χερούλι της και φαίνεται σαν τσάντα μέσα σε τσάντα.

Extra tip:
·        Αν δεν είστε σίγουρη για την οποιαδήποτε αγορά σας και δεν θέλετε να βιαστείτε, αφήστε να περάσουν κάποιες μέρες -και όχι ώρες-,
για να το σκεφτείτε λίγο πιο σωστά και ήρεμα και να δείτε κατά πόσο θα το θέλετε όταν δεν το βλέπετε και αν φυσικά δεν έχετε ήδη κάτι παρόμοιο.
Αν φοβάστε ότι δεν θα το βρείτε αν το αφήσετε, πιστέψτε με πως αν είναι να αγοραστεί από εσάς θα το βρείτε.
Έχω βρει μήνες μετά εντελώς τυχαία κομμάτια που δεν πήρα και που τα έψαχνα και πολλές φόρες σε πολύ καλύτερη τιμή!

·        Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα αν αποκτήσετε κάποια επώνυμη τσάντα οίκου, μην προβείτε σε κάποια αγορά μιας απομίμησης.
Προτιμήστε το ίδιο σχέδιο χωρίς κάποιο label που δείχνει να είναι κάτι –αφού δεν είναι- και από καλή ποιότητα και εννοώ και ραφές και δέρμα! 
Μπορεί να δώσετε κάτι παραπάνω από μια απομίμηση αφού θα είναι δέρμα, αλλά αξίζει αφού θα σας κρατήσει πολύ περισσότερο και θα έχετε κάτι το οποίο ναι μεν θυμίζει κάτι αλλά δεν είναι αντιγραφή. Τουλάχιστον όχι 100%!


Δεν υπάρχουν σχόλια :